Camping

Kamperen op een avontuurlijke, originele, romantische of comfortable wijze, dat kan op Camping de l’Etang du Goulot te Lormes. Een diversiteit aan accomodaties, voor elk wat wils, geschikt voor 2 tot 5 personen, zijn te huur.

Vacances c’est si simple!

Camping de l’Etang du Goulot in Lormes

Welkom op de site van de Camping de l’Etang du Goulot te Lormes. De camping is gelegen aan een heerlijk zwem- en vismeer met zandstrand en speeltuin, op een terrein van ca. 2,5 ha met 64 afgebakende kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Verder biedt de camping een diversiteit aan accomodaties, 3 safaritenten, een Pod, een Pipowagen, een Blokhut, 2 Stacaravans en een Tipi.

Lees meer op: campingetangdugoulot.com

De camping ligt op een voormalige locatie van een oud treinstation,,br />
aan de lijn Corbigny – Saulieu.
De receptie en het restaurant zijn in het voormalige stationsgebouw gevestigd.

 

Omgeving

De gezellige, familiale camping de l’Etang du Goulot, is gelegen op 420 meter hoogte, aan de rand van het authentieke dorp Lormes (1.500 inwoners), departement Nievre, Bourgondie, in het Parc du Morvan, vlakbij  stuwmeren zoals Lac de Chaumeçon, Lac des Settons, Lac du Crescent en Lac de Pannecière en authentieke plaatsen zoals Vézelay, Avallon, Clamecy en Autun. Het stadje Lormes ligt aan de westrand van de Morvan; de hooggelegen kerk is vanuit de wijde omtrek te zien.

 

Faciliteiten

De camping is voorzien van twee toiletgebouwen, een wasmachine, fietsen en skelters, kanoverhuur, boeken- en tijdschriftenuitleen, spelletjes, toeristische informatie, broodservice (tijdens het hoogseizoen) en WIFI bij de receptie. Verder een tafeltennistafel, minigolfbaan en speeltuin. Gedurende het hoogseizoen wordt er geregeld een gezellige (muzikale) avond georganiseerd in het restaurant.

Het gebied leent zich uitstekend voor korte of lange wandel- of fietstochten, direct vanuit de camping.
Op 500 meter vindt u het dorpscentrum van Lormes, met supermarkt en andere winkels zoals bakker, krantenwinkel, apotheek, slager, café, pinautomaat en benzinepomp.

De camping is geopend van 1 mei t/m 30 september.